Verkoop & Verhuur

VERKOOP & VERHUUR VAN

KOEL- EN VRIESINSTALLATIES

Voor elk koel- of vriesprobleem biedt Jokri een oplossing op maat! 

Professionele koel- en vriescellen, koeltogen, ijsblokjesmachines, wijnbewaarkasten, … Wij hebben een bijzonder uitgebreid aanbod aan toepassingen van topkwaliteit en bieden u een onberispelijke service!

 

VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

Voor professioneel gebruik, in de industrie of horeca, maar ook voor gebruik als particulier tijdens een feest of evenement … Wij hebben ongetwijfeld een oplossing op maat voor u.  

 

HET GEMAK VAN ÉÉN AANSPREEKPUNT

Jokri biedt u het gemak van een totaalservice van A tot Z bij de aanschaf van uw koel- of vriesinstallatie.

Wij gaan samen met u op zoek naar de meest geschikte toepassing en nemen de levering en plaatsing volledig voor onze rekening. Dit gebeurt uitsluitend door gecertificeerde en ervaren koeltechniekers, die professioneel, nauwkeurig en efficiënt te werk gaan.

 

EEN ONBERISPELIJKE DIENST-NA-VERKOOP OF VERHUUR

Bij problemen met uw installatie kan u onze professionele dienst-na-verkoop 7 dagen op 7 en 24u op 24 rechtstreeks bereiken. Dankzij onze centrale ligging zijn onze experts in een mum van tijd ter plaatse om het defect te verhelpen.

Bekijk dus zeker een overzicht van onze toestellen op onze website en aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte!

U bent ook van harte welkom in onze showroom, waar een ruim aanbod aan toestellen te bezichtigen is. Zo kan u zich een reëel beeld vormen van de verschillende mogelijkheden. Geef ons een seintje voor uw bezoek, zo staan wij zeker voor u klaar!

Vraag nu uw offerte aan, gratis en vrijblijvend >>>
Contacteer ons voor meer informatie >>>
Bekijk onze producten >>>

TEDDINGTON zwembadwarmtepompen

TEDDINGTON zwembadwarmtepompen TEDDINGTON IKARIA REEKS: Invertergestuurd en op het nieuwe koelmiddel R32

Onze Troeven

Installatie, Onderhoud & Reparatie

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x