Luchtreiniging

Daikin Luchtreinigers

Daikin luchtreiniger model MC707VM goedgekeurd door TÜV en BAF voor allergielijders.

De Daikin luchtreiniger model MC707VM werd goedgekeurd door twee gerenommeerde testinstanties voor zijn vermogen om hoge concentraties specifieke allergenen te weren of verwijderen uit de omgeving van allergielijders.

Het TÜV Nord testlaboratorium voor binnenlucht-hygiëne onderzocht het vermogen van de Daikin luchtreiniger om kleine zwevende deeltjes te verwijderen en besteedde bijzondere aandacht aan binnenhuis allergieën. Het onderzoek wees uit dat de MC707VM bijzonder efficiënt werkt.

De British Allergy Foundation (BAF) kende de Daikin luchtreiniger MC707VM zijn goedkeuringslabel toe voor de vermindering van de blootstelling aan huisstofmijt, katten allergieën, schimmel, tabaksrook, pollen en formaldehyde.

  1. Het voorfilter – dat catechine bevat – vangt grote stofdeeltjes en dierenharen.  
  2. Het nieuwe actieve, biologische antilichamenfilter verwijdert virussen uit de lucht.  
  3. De plasma-ionisator geeft een positieve lading aan stofdeeltjes en pollen, die worden verwijderd door het negatief geladen elektrostatisch stoffilter.  
  4. De Flash Streamer breekt chemische substanties zoals onaangename geurtjes en formaldehyde af en zet ze om in onschadelijke bijproducten.  
  5. De Flash Streamer bevordert ook een fotokatalytische reactie op het oppervlak van het fotokatalytisch filter uit titaniumapatiet, 
  6. dat bacteriën en virussen verwijdert. 
  7. De geurverdrijvende katalysator breekt onaangename geurtjes af.

Vraag nu uw offerte aan, gratis en vrijblijvend >>>
Contacteer ons voor meer informatie >>>
Bekijk onze producten >>>

Meer items Luchtreiniging
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x