Geschiedenis

Welkom Bij Jokri – Uw partner in airco, warmtepompen en koeltechniek

JOKRI, TOP IN TECHNIEK  ÉN IN AFWERKING

Sinds 1997 heeft ons bedrijf zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van warmtepompen, airconditioning en koel- en vriessystemen. door onze 25 jaar ervaring,  bieden we u een totaalservice, een garantie op de hoogste kwaliteit en een uiterst professionele en nauwkeurige installatie. Daarnaast gaat Jokri prat op zijn onberispelijke dienst na verkoop op het gebied van onderhoud en herstellingen.

Ontdek het verhaal van Johan Raes en Kristof Keyaerts, de oprichters van Jokri.

Een bedrijf dat in 1997 als frigorist begon en zich richtte op het leveren van koeltechnieken aan bakkers en beenhouwers. Wat begon als een klein avontuur is vandaag uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met 20 werknemers, gespecialiseerd in energieoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Energie is tegenwoordig meer dan ooit een cruciaal onderwerp, en bij Jokri zijn we er trots op dat we al jaren alternatieve oplossingen bieden voor de traditionele centrale verwarming op gas of stookolie.

Onze oorsprong als frigorist heeft ons een solide basis gegeven om te groeien en te evolueren in de energiemarkt. Na vier jaar ervaring in loondienst te hebben opgedaan, hebben we als zelfstandigen de sprong gewaagd. In het prachtige Kampenhout zijn we vanuit het niets gestart, maar met de passie om een verschil te maken.

Onze eerste klanten waren voornamelijk bakkers en beenhouwers, en van daaruit zijn we geleidelijk uitgebreid naar airconditioning voor particuliere klanten. Dit was een natuurlijke uitbreiding van onze koeltechnieken. Maar we wilden meer doen. We wilden een positieve impact hebben op het milieu en ons steentje bijdragen aan duurzame oplossingen. Zo introduceerden we later warmtepompen, die het omgekeerde effect hebben van koeltechnieken en op een milieuvriendelijke manier warmte leveren.

Bij Jokri geloven we in het belang van innovatie en voortdurende verbetering. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste energieoplossingen die aansluiten bij uw behoeften en budget. Of het nu gaat om het verwarmen van uw huis of het verlagen van uw ecologische voetafdruk, wij hebben de expertise en ervaring om u te begeleiden naar een duurzamere toekomst.

Neem vandaag nog contact op met Jokri en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen in uw energietransitie.

Het Team:

Ons professioneel team van installateurs bestaat uit gespecialiseerde en gemotiveerde technici die hun taken perfect invullen en op regelmatige basis bijgeschoold worden. Zo staan wij garant voor een feilloze plaatsing van alle toepassingen, waarbij de strengste kwaliteitsnormen gehanteerd worden. Wij bieden u een ongeëvenaarde dienst-na-verkoop, naast onze installateurs staat er ook een team van reparateurs klaar voor alle interventies. Bij problemen kan u ons dan ook dag en nacht, zeven dagen op zeven, telefonisch bereiken.

HET JOKRI-TEAM.  ERVAREN SPECIALISTEN MET EEN HART VOOR HUN VAK!


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x