Hybride warmtepomp

Wat is een Hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is een verwarmingssysteem dat bestaat uit twee delen: een elektrische warmtepomp en een condenserende gaswandketel.

De Daikin Altherma Hybride warmtepomp combineert dus hernieuwbare lucht/water warmtepomp met een gasketel om het hoogste rendement te bereiken. Deze intelligente programmering bespaart tot 35% meer energie dan een traditionele gascondensatieketel door automatisch de goedkoopste en energiezuinigste combinatie te kiezen op basis van de energieprijzen, de buitentemperatuur en de verwarmingscapaciteit binnen.

Vraag uw offerte hier aan! Wat zijn de voordelen van een hybride warmtepomp?
  • Energiezuinig: door het warmtepomp gedeelte wordt uw energieverbruik aanzienlijk verminderd. Wanneer u beschikt over zonnepanelen, kan u de opgewekte energie gebruiken om uw warmtepomp te laten werken.
  • Vermindering van gasverbruik: Door de combinatie van een warmtepomp en de condenserende gaswandketel, kan het gasverbruik in uw woning aanzienlijk verminderd worden.
  • Flexibiliteit en verhoogd comfort: Doordat een hybride warmtepomp kan samenwerken met de condenserende gaswandketel, biedt het flexibiliteit en betrouwbaarheid. Op koude dagen of wanneer er meer warmtebehoefte is, kan de gaswandketel bijspringen om te zorgen voor voldoende warmte in huis. Dit zorgt voor een betrouwbare verwarming, zelfs tijdens de piekmomenten. Bovendien kan het ook warm water leveren voor uw sanitair gebruik. Dit draagt bij aan het comfort in uw huis.
  • Stimulering van duurzaamheid: Door te kiezen voor een hybride warmtepomp draagt u bij aan een duurzame toekomst en het verminderen van uw ecologische voetafdruk.
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x