Warmtepomp

U kan een warmtepomp plaatsen in uw nieuwbouw of als vervanging van uw bestaande installatie.

Nieuwbouw:

Daikin lucht/water warmtepompen lage temperatuur zijn de optimale keuze voor nieuwbouw of nieuwbouwprojecten. In combinatie met vloerverwarming of radiatoren met lage temperatuur is er minder energie nodig om uw woning te verwarmen.

 Daikin lucht/water warmtepompen zijn ontworpen in Europa, voor Europa en zijn het hele jaar door geschikt voor elk Europees klimaat.

Door hernieuwbare energie uit de lucht te halen, zorgt de Daikin Altherma lage temperatuur op een duurzame manier voor verwarming, koeling en sanitair warm water in uw woning.Vraag hier uw offerte aan!

Renovaties: 

Daikin Altherma lucht/water 3 hoge temperatuur warmtepompen zijn ideaal voor renovaties en de vervanging van oude verwarmingsketels. Het compacte design van 

Daikin Altherma 3 hoge temperatuur heeft slechts een minimale installatieruimte nodig en werkt perfect met uw bestaande leidingen en radiatoren. 

Zo krijgt u het energierendement van een warmtepomp zonder uw volledige systeem te moeten vervangen. Door hernieuwbare energie uit de lucht te halen, zorgt de Daikin Altherma hoge temperatuur op een duurzame manier voor verwarming, koeling en sanitair warm water in uw woning.

Klik op onderstaande link om te weten of uw woning geschikt is voor het plaatsen van een warmtepomp zonder energetische aanpassingen door te voeren.

Vraag hier uw offerte aan!

Is mijn woning geschikt?


Alle nieuwe toestellen kunnen aangesloten worden op een Smart Grid systeem, zodat u uw energieverbruik van uw Daikin Altherma optimaal kan beheren.

Wilt u meer weten over hoe een warmtepomp functioneert? Klik op onderstaande link om meer te weten te komen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x