Airconditioning

Daikin Airco met warmtepomp: comfort het hele jaar door

Of het nu buiten vriest dat het kraakt of zomers warm is: met een DAIKIN airco-installatie die binnenshuis de klimatisatie tot in de puntjes regelt, verandert er niets aan uw woon- of werkcomfort.

Jokri werkt samen met de marktleider op het gebied van airco: Daikin.

Als Daikin superdealer leveren wij aan elke klant een zorgvuldig uitgewerkte oplossing op maat: aarzel dus niet om ons te contacteren voor een prijsofferte!

Niet zomaar een airco: DAIKIN airco!

Een DAIKIN airco staat garant voor een precieze klimatisatie, zodat u zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden, een behaaglijk gevoel ervaart. Laat u uw airco installeren in combinatie met een warmtepomp, dan beschikt u bovendien over een systeem met een dubbele werking: airco-installaties van dit type kunnen immers ook ruimtes verwarmen en dit zelfs 20% goedkoper dan uw gas of stookolie-installatie en is tot meer dan 4 keer zuiniger dan elektrische verwarming.

Professionele installatie, vlotte opvolging

Onze airco-installateurs verstaan hun vak als geen ander en worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van de nieuwste technologieën. Omdat de productie van de Daikin airco-installaties ook in België plaatsvindt, zijn onze reparateurs in staat om elk reserveonderdeel snel te leveren voor een feilloze dienst-na-verkoop.

Airco-prijzen: minder hoog dan u denkt

Hebt u vragen over de kostprijs? Airco is er voor elk budget! Heeft u (ver)bouwplannen, dan is dit het ideale moment om ook over te gaan tot de installatie van een airco. Prijzen variëren naargelang uw woonsituatie en of u het groot of klein ziet: dit kan tijdens een eerste afspraak uitgebreid besproken worden. Informeer zeker ook naar onze mobiele airco’s, die u kan plaatsen (en verplaatsen) in de ruimte van uw keuze!

Wilt u een airco kopen? Dan zit u waarschijnlijk met veel vragen. Gelukkig zijn de vakmannen van JOKRI experts op het gebied van airconditioning! Prijzen, de verschillende modellen en hun voor- en nadelen … Wij maken u graag wegwijs: contacteer ons dus gerust voor meer informatie!

> Bezoek de Daikin website

 

Mobiele Airco: een slimme oplossing!

Huurt u een woning, kantoorruimte of IT-ruimte of kan u niet kiezen welke ruimte te koelen voor een optimaal comfort? Dan biedt een mobiele airconditioning, monoblok of split een uitkomst!

Interesse? Wij laten u graag kennismaken met de voordelen van een verplaatsbare airco: aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer informatie!

De nieuwste generatie mobiele airco's :

                                                            

Een mobiele airco zonder condensafvoer biedt heel wat mogelijkheden: u kunt uw airconditioning thuis of op het werk op een flexibelere manier regelen en zo genieten van koeling waar en wanneer het nodig is. In tegenstelling tot vaste airco-toestellen kan een mobiele airco gemakkelijk verplaatst worden naar de ruimte waar klimatisatie gewenst is.

Er is uiteraard steeds een afvoerkanaal nodig om de onttrokken warmte af te voeren.

2 soorten mobiele airco

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen een “stand alone”-airco of monoblok zonder buitenunit en een “split”-airco met twee units: de binnen-unit wordt in de door u gekozen ruimte geplaatst, de buiten-unit wordt door het venster gehangen of via een opening naar buiten gebracht. In beide gevallen gaat het om een mobiele airco zonder aparte condensafvoer.

Mobiele airconditioning: flexibel en comfortabel

Jokri beschikt in zijn gamma van over verschillende modellen mobiele airco’s die geen enkele installatie vereisen. Verhuis deze draagbare airco naar believen tussen uw woonkamer, slaapkamer, keuken of veranda en ontdek het comfort van dit slimme systeem!

Meer weten over mobiele airconditioning? Vraag gerust naar een prijsofferte of bekijk onze beschikbare modellen op onze website!

Vraag nu uw offerte aan, gratis en vrijblijvend >>>
Contacteer ons voor meer informatie >>>
Bekijk onze producten >>>

Meer items Airconditioning

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x