Koeltechniek

Professionele koeling: oplossingen op maat

Voedselverwerkingsbedrijven, horecazaken, voedingswinkels … Of het nu gaat om een industriële koelcel, een koeltoog of wandkoeler van een detailhandel, het succes van uw bedrijf hangt af van een goed functionerende vries- en /of koelinstallatie, die perfect voldoet aan uw eisen. Als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf begrijpen wij bij Jokri dat maar al te goed!

Ontdek hier waarom onze firma de beste denkbare partner is op het gebied van koel- en vriesinstallaties!

Industrie of horeca: wij leveren de vries- of koelinstallatie die u zoekt

 

Bent u op zoek naar een grote koelcel of diepvriescel voor opslagdoeleinden, naar een ijsblokjesmachine voor uw horecazaak of naar een koeltoog voor uw handel in verse voeding? In welke branche u ook actief bent, wij kunnen u gegarandeerd het systeem aanbieden dat naadloos aansluit bij de behoeften van uw bedrijf!

Kwaliteit, duurzaamheid en een jarenlange garantie

 


 

Wij werken uitsluitend met leveranciers die garant staan voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Zo bevat het ruime aanbod van topmerken zoals Hoshizaki, Isocab en Liebherr koelkasten, koelcellen, koeltogen en wijnkasten in alle soorten en maten. Wij selecteren het ideale systeem voor u en zorgen voor de professionele installatie ter plaatse door onze ervaren koeltechniekers.

Onze toewijding en gespecialiseerde service

Wij laten onze klanten nooit aan hun lot over, ook niet na verkoop. Bij problemen met uw vries- of koelcel, uw koeltoog of een andere installatie kunt u dag en nacht een beroep doen op Jokri: ons team van reparateurs staat onmiddellijk klaar met een perfect uitgeruste mobiele werkplaats om het defect snel te verhelpen. Voor bedrijven … maar ook voor particulieren! Bij Jokri vindt u ook kleinere installaties zoals een ijsblokjesmachine of een wijnbewaarkast.

Interesse? Bekijk dan hier ons uitgebreide aanbod en aarzel zeker niet om te informeren naar onze prijzen!

 

Vraag nu uw offerte aan, gratis en vrijblijvend >>>
Contacteer ons voor meer informatie >>>
Bekijk onze producten >>>

Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x